Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ στο Μαρκόπουλο
[Ζούγκλα]: Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ στο Μαρκόπουλο

[Ζούγκλα]: Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ στο Μαρκόπουλο

Συνελήφθη στο Μαρκόπουλο, από αστυνομικούς του τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος, προσωρινά υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος. Συγκατηγορούμενός του είναι ο 58χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο – αυτοψία που διενεργήθηκε σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο αποθήκευσης σκραπ, έκτασης περίπου πέντε στρεμμάτων, με τη συνδρομή υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, διαπιστώθηκε ανεξέλεγκτη διάθεση, στο έδαφος, διαφόρων αποβλήτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στον χώρο υπήρχαν διάσπαρτα και εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες διάφορα απόβλητα. Η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών αποβλήτων και επικίνδυνων υγρών και ελαίων που διαπιστώθηκε επί του εδάφους, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκαλούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και κίνδυνο ρύπανσής του.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!