Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Συνέδριο με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό της Μαγνησίας
[Ζούγκλα]: Συνέδριο με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό της Μαγνησίας

[Ζούγκλα]: Συνέδριο με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό της Μαγνησίας

Όπως είναι σε όλους γνωστό, η Θεσσαλία, συνολικά, αποτελεί έναν μαγικό τόπο, έναν απόλυτο προορισμό, όπου μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι γνωστές εναλλακτικές μορφές τουρισμού ,προσελκύοντας τουρίστες από όλο τον κόσμο και για δώδεκα μήνες το χρόνο, δίνοντας έτσι μια δυνατή ώθηση στην ανάπτυξη της περιφέρειας , στην παραμονή των κατοίκων στις εστίες τους με τη δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας και κατά συνέπεια συμβολή στην προσπάθεια που καταβάλει η χώρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Για τον λόγο αυτό , η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός) , το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας ,το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Θεσσαλίας (Διευθυντής Βασ. Χατζηκαμαγιάννης ) ,η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων (Αντιπ/ρχης Δωρ. Κολυνδρίνη) , ο 2/βάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλίας (Πρόεδρος Κων. Σκριάπας), με τη στήριξη και την αμέριστη συνεργασία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος , του Επιμελητήριου Μαγνησίας και της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου, διοργανώνουν ένα σημαντικό Διήμερο Συνέδριο Εναλλακτικού Τουρισμού
στο Βόλο,το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, με τίτλο: «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Ευκαιρίες, Προκλήσεις ,Συνεργασίες , Ανάπτυξη» και καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους ή εμπλεκόμενους με τον Εναλλακτικό Τουρισμό (Ξενοδόχους, εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού, Φορείς ,Συλλόγους, επιμελητήρια, συνεταιρισμούς, νέους επιχειρηματίες, μουσεία κ.ά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!