Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Ζούγκλα]: Συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Ζούγκλα]: Συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Tο απόγευμα της Τρίτης ορίστηκε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας η διεξαγωγή της τρίτης -κεκλεισμένων των θυρών- διάσκεψης για τις τηλεοπτικές άδειες.
Μετά τη διακοπή της διάσκεψης της προηγούμενης Παρασκευής, εκτιμάται ότι πιθανότατα θα κλείσει ο πρώτος κύκλος επί νομικών θεμάτων με την ψηφοφορία για το παραδεκτό και βάσιμο των προσφυγών που έχουν καταθέσει τα τηλεοπτικά κανάλια. Μόνο εάν κριθούν παραδεκτές οι προσφυγές θα προχωρήσει η διάσκεψη στην κρίση της επί του συνταγματικού ή όχι των προσφυγών.
Αιτία, πάντως, των αλλεπάλληλων διασκέψεων ήταν μια σειρά νομικών θεμάτων που άνοιγαν κάθε φορά που κάποια άλλα έκλειναν.
Την ίδια ώρα, νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, ΣΚΑΙ, Άλτερ Έγκο και η Κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP). Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων επικεντρώνονται τα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων, ενώ υποστηρίζεται ότι έγινε προσπάθεια από διαγωνιζόμενο να ανέβει όσο μπορεί το τίμημα των αδειών.
Οι προσφεύγουσες εταιρείες στρέφονται κατά αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ειδικότερα, κατά των αποφάσεων ανακήρυξης των 4 υπερθεματιστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!