Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Συνεχίζεται η αποχή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου λόγω απομάκρυνσης δασκάλας
[Ζούγκλα]: Συνεχίζεται η αποχή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου λόγω απομάκρυνσης δασκάλας

[Ζούγκλα]: Συνεχίζεται η αποχή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου λόγω απομάκρυνσης δασκάλας

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, οι μαθητές της Στ’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου απέχουν από τα μαθήματά τους, αντιδρώντας έτσι στην αυθαίρετη και ξαφνική απομάκρυνση της δασκάλας της ΣΤ’ τάξης, από την Διεύθυνση Α’ βάθμιας Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με απόφαση της διευθύντριας Βασιλικής Ξυθάλη, για να καλύψει κενό σε άλλο σχολείο.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Γ. & Κ. του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας:
«Η ενέργεια αυτή διαλύει την κανονική λειτουργία του σχολείου μας καθώς η δασκάλα τοποθετήθηκε κανονικά στην αρχή της σχολικής χρονιάς αναλαμβάνοντας την ΣΤ’ τάξη. Η συγκεκριμένη τάξη μάλιστα, ξεκίνησε χωρίς προβλήματα για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και ενώ πέρυσι άλλαξε δύο (!) φορές δασκάλα/ο! Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, η απόφαση απομάκρυνσης δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση των παιδιών της ευαίσθητης ΣΤ’ τάξης, ενώ παράλληλα διαταράζει το πρόγραμμα όλων των υπολοίπων τάξεων του σχολείου!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ!
Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας το βράδυ της Δευτέρας, 17-10-2016, ήταν να μην σταματήσουν οι κινητοποιήσεις αν δεν ανακληθεί η απόφαση απομάκρυνσης και επιστρέψει πίσω η δασκάλα μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!