Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Σαββίδης: «Είμαι σοκαρισμένος με όλα όσα συμβαίνουν»
[Ζούγκλα]: Σαββίδης: «Είμαι σοκαρισμένος με όλα όσα συμβαίνουν»

[Ζούγκλα]: Σαββίδης: «Είμαι σοκαρισμένος με όλα όσα συμβαίνουν»

Το πρώτο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Ιβάν Σαββίδη ολοκληρώθηκε, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τις αλλαγές. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι νέο μέλος, ενώ ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε ιστορική σημασία καθώς την θέση του Προέδρου καταλαμβάνει πια ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης!
Στο Δ.Σ. συμμετέχει ως νέο μέλος και ο Γιώργος Σαββίδης, ως δεύτερη προσθήκη στη σύνθεσή του.
Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, παράλληλα με τις αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου που κατείχε, ανέλαβε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.
Παράλληλα, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. μόνιμη παραμένει και η παρουσία του Γιώργου Κούδα ως εξωτερικού συμβούλου διοίκησης.
Περαιτέρω διαρθρωτικές αλλαγές είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν σε επόμενη συνεδρίαση. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν οι κ.κ. Lubos Michel, Arthur Davidyan, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και η κυρία Maria Goncharova».

Αποχωρώντας από τα γραφεία της Τούμπας για να μεταβεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου θα μιλήσει στους παίκτες και τον Βλάνταν Ίβιτς, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για την απόφαση να μπει ενεργά μαζί με το γιό του στο Δ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!