Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Σαντορίνη: Εσπερίδα για τη διαχείριση καταστροφών, κινδύνων και κρίσεων
[Ζούγκλα]: Σαντορίνη: Εσπερίδα για τη διαχείριση καταστροφών, κινδύνων και κρίσεων

[Ζούγκλα]: Σαντορίνη: Εσπερίδα για τη διαχείριση καταστροφών, κινδύνων και κρίσεων

Εσπερίδα με θέμα «Διαχείριση Καταστροφών, Κινδύνων και Κρίσεων σε περιοχές με ιδιαίτερο Γεωδυναμικό, Περιβαλλοντικό, Πολιτισμικό και Τουριστικό καθεστώς», διοργανώνει σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου, ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Λ. & Ε. Μπελλώνια στα Φηρά με ώρα έναρξης στις 20.00 και είναι ανοικτή στο κοινό.
Το πρόγραμμα ομιλιών έχει ως εξής:
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Θήρας Αν.-Νικ. Ζώρζος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης. Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος ΟΑΣΠ, καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας
Η εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» το οποίο λειτουργεί με την συνέργεια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, ενώ παράλληλα τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται στη Σαντορίνη το Εντατικό Εφαρμοσμένο Σεμινάριο Πεδίου «SantoProtect 24-28 Μαΐου 2018».
Στο τέλος της εσπερίδας θα γίνει απονομή Βεβαιώσεων Επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!