Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Ρωσική πρεσβεία: Υψηλό το επίπεδο της ελληνο-ρωσικής συνεργασίας
[Ζούγκλα]: Ρωσική πρεσβεία: Υψηλό το επίπεδο της ελληνο-ρωσικής συνεργασίας

[Ζούγκλα]: Ρωσική πρεσβεία: Υψηλό το επίπεδο της ελληνο-ρωσικής συνεργασίας

«Το υψηλό επίπεδο της ρωσοελληνικής συνεργασίας επιβεβαιώθηκε» κατά τη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με τον Ρώσο πρέσβη στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ, αναφέρει η ρωσική πρεσβεία. Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter, η ρωσική πρεσβεία επισημαίνει πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Ειδικότερα, η ρωσική πρεσβεία αναφέρει στη χθεσινή της ανάρτηση: «23/11 ο Πρέσβης της #Ρωσίας στην #Ελλάδα Α.Μάσλοβ συναντήθηκε μ/τον ΑΝΥΠΕΞ της Ελλάδας, Συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής των 2 χωρών Γ.Κατρούγκαλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα. Eπιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο της ρωσοελληνικής συνεργασίας».
Το πολύ κλίμα των διμερών σχέσεων αποτύπωσε χθες και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. Σε ανακοίνωσή του λίγες ώρες μετά το γεύμα που παρέθεσε στον κ. Μάσλοβ, ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερο θερμό και φιλικό κλίμα, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πολύ καλές σχέσεις των δύο χωρών.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι κ.κ. Κατρούγκαλος και Μάσλοβ συζήτησαν τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς και τις δυνατότητες περαιτέρω προώθησης των διμερών οικονομικών σχέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επόμενη Μικτή Διυπουργική μεταξύ των δύο χωρών θα πραγματοποιηθεί τους αμέσους επόμενους μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!