Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 8 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Ρωσία: Συνεχίζονται οι ανακρίσεις των συλληφθέντων μελών του «Χριστιανικού Κράτους»
[Ζούγκλα]: Ρωσία: Συνεχίζονται οι ανακρίσεις των συλληφθέντων μελών του «Χριστιανικού Κράτους»

[Ζούγκλα]: Ρωσία: Συνεχίζονται οι ανακρίσεις των συλληφθέντων μελών του «Χριστιανικού Κράτους»

Οι ανακρίσεις των μελών του «Χριστιανικού Κράτους-η Αγία Ρωσία», που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στην πόλη Γκριαζί της περιοχής Λιπέτσκ, αλλά και στην Μόσχα, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ο Αλεξάντρ Καλίνιν, συνεχίζονται, καθώς οι αρχές θεωρούν ότι ενέχονται σε εμπρησμούς και απειλές που κορυφώθηκαν εν όψει της προβολής της πολυσυζητημένης ταινίας “Ματίλντα” που έχει ως θέμα το ειδύλλιο του τσάρου Νικόλαου Β΄ με την τότε διάσημη μπαλαρίνα Όλγα Ξεσίνσκαγια.
Ο αδερφός του ηγέτη του «Χριστιανικού Κράτους» Γιούρι Καλίνιν παραδέχτηκε σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης ότι συμμετείχε στους εμπρησμούς των αυτοκινήτων έξω από του γραφείο του δικηγόρου Κονσταντίν Ντομπρίνιν ο οποίος εκπροσωπεί τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ματίλντα» Αλεξέι Ουτσίτελ
Ο ίδιος ο Καλίνιν, δήλωσε ότι συμμετείχε στους εμπρησμούς επειδή ένοιωσε ότι η ταινία «Ματίλντα», θίγει με τρόπο προσβλητικό τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. «Δεν φταίω εγώ, φταίει η ταινία. Παραβίασε τα αισθήματα μου ως πιστού, παραβίασε τον νόμο σε σχέση με μένα, και οι πράξεις μου ήταν μια προσπάθεια να προσελκύσω την προσοχή. Δεν θέλαμε να βλάψουμε κανέναν, χρησιμοποιώντας σωματική βία, απλά θέλαμε να τραβήξουμε την προσοχή, ώστε ο κόσμος να καταλάβει, ότι δεν μπορούν να μας φτύνουν»
Ο Γιούρι Καλίνιν ο οποίος γεννήθηκε το 1989 στο Νορίλσκ, είναι απόφοιτος ΑΕΙ, και παντρεμένος, δήλωσε πως είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!