Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Ρήγας: Τα οικονομικά μεγέθη της χώρας είναι προς τη θετική κατεύθυνση
[Ζούγκλα]: Ρήγας: Τα οικονομικά μεγέθη της χώρας είναι προς τη θετική κατεύθυνση

[Ζούγκλα]: Ρήγας: Τα οικονομικά μεγέθη της χώρας είναι προς τη θετική κατεύθυνση

«Στόχος μας είναι η πρόταση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνησή του, οδηγούμενος πια στην έξοδο από τα μνημόνια και όλη την περιπέτεια που πέρασε η χώρα, με ευθύνη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, η σκέψη και η πρότασή του είναι πια για την αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας». Τα παραπάνω δήλωσε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, στο περιθώριο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της ΑΜΘ στην Κομοτηνή.
Αξιολόγησε ως θετικά «από την πρώτη εμπειρία της πρώτης μέρας» τα αποτελέσματα της διαβούλευσης με τους φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπογράμμισε πως «η ΠΑΜΘ είναι για εμάς πυλώνας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Θεωρώ ότι αυτά τα οποία εξελίσσονται αυτή τη στιγμή και σε σχέση με το φυσικό αέριο και με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, είναι στοιχεία που αποδεικνύουν το ενδιαφέρον και τη στοχοπροσήλωσή μας σ’ αυτή την αντίληψη».
Εκτίμησε ότι «η επόμενη περίοδος θα είναι πολύ σημαντική, μετά και την ανακοίνωση χθες από τον πρωθυπουργό του πλεονάσματος, που είναι διπλάσιο από πέρυσι. Αποδεικνύει ότι τα οικονομικά μεγέθη της χώρας είναι προς τη θετική κατεύθυνση, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να δημιουργούν αυτή την περίοδο «Αρμαγεδώνα», για άλλη μία φορά».
Ερωτηθείς, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!