Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Ρήγας: Αντιλαμβανόμαστε το κοινωνικό κράτος ως μοχλό ανάπτυξης και όχι ως βαρίδι
[Ζούγκλα]: Ρήγας: Αντιλαμβανόμαστε το κοινωνικό κράτος ως μοχλό ανάπτυξης και όχι ως βαρίδι

[Ζούγκλα]: Ρήγας: Αντιλαμβανόμαστε το κοινωνικό κράτος ως μοχλό ανάπτυξης και όχι ως βαρίδι

«Η επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια είναι η μέρα της οικονομικής και της κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας» τόνισε στην τοποθέτησή του σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω ο γενικός γραμματέας του κόμματος Πάνος Ρήγας, προλογίζοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
«Σε λίγες μέρες, η ευθύνη για την επιλογή των μέσων άσκησης της πολιτικής θα ανήκει και πάλι στην εκλεγμένη κυβέρνηση. Θα υπάρχει ο έλεγχος, θα υπάρχει συνεννόηση με τους δανειστές για τους στόχους, ό,τι προβλέπεται για μια χώρα η οποία βγαίνει από δύσκολη περίοδο όπως και για άλλες χώρες, αλλά δεν θα ορίζουν τα μέσα για την υλοποίηση των στόχων» πρόσθεσε ο κ. Ρήγας και τόνισε: «Αυτό είναι το σημαντικότερο, επανέρχεται η Δημοκρατία. Θεωρούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε απομείωση της Δημοκρατίας σε όλο το θεσμικό πλαίσιο της Ευρώπης».
Συνεχίζοντας άσκησε κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης που διατυπώνουν αίτημα για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.
«Τώρα που βγαίνουμε από την περιπέτεια στην οποία μπήκαμε με ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να επιδίδονται σε έναν θλιβερό διαγωνισμό για το ποιος θα ζητήσει εκλογές. Το πραγματικό επίδικο για την επόμενη μέρα είναι το πώς θα υπάρξει λύση στο ελληνικό πρόβλημα. Η παραγωγή νέου πλούτου και η δίκαιη κατανομή στους πολίτες» ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Βασική προϋπόθεση για να παράξει αποτελέσματα το σχέδιο του παραγωγικού μετασχηματισμού, είναι η συμμετοχή της κοινωνίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!