Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου «Θες να παίξουμε;»
[Ζούγκλα]: Πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου «Θες να παίξουμε;»

[Ζούγκλα]: Πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου «Θες να παίξουμε;»

Ένα βιβλίο ενάντια στο bullying και σε κάθε μορφή βίας παρουσίασαν οι εκδόσεις «Άγκυρα», τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 στις 19.00 το απόγευμα στον Πολυχώρο Άγκυρα Σόλωνος 124 και Εμμανουήλ Μπενάκη.
Τίτλος του βιβλίου «Θες να παίξουμε; Ένα πολύ ιδιαίτερο graphic novel με συναρπαστικές εικόνες δια χειρός Μιχάλη Λουκιανού, που απογειώνουν το κείμενο και το οδηγούν σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ διαφορετικό, πολύ φρέσκο, πολύ διαφορετικό. Διάλογοι σε μορφή κόμικ, γκράφιτι από τα Εξάρχεια, εικόνες από τα social media, ζωντανές σαν φωτογραφίες και χρώματα, σχέδια και έμπνευση απίστευτα δυναμική και τόσο ταιριαστή με το δυνατό κείμενο. Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι, όπως σχολίασε η παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς, η αθλητική συντάκτης της ΕΡΤ Βίκη Σπύρου. Δεκάδες οι συνεντεύξεις της με τον συγγραφέα χρόνια τώρα και αναμενόμενη η σύνδεσης τους λόγω της αθλητικής του ιδιότητας.
«Το σημαντικό με αυτό το βιβλίο πέρα από αυτό που φέρει, κομίζει και εκπροσωπεί είναι το γεγονός ότι το έχει γράψει ο Νίκος Μιχαλόπουλος», τόνισε η εκδότρια Αναστασία Παπαδημητρίου, επισημαίνοντας τη μέχρι τώρα πορεία των best seller βιβλίων του, της θεματολογίας τους και των μηνυμάτων που μεταφέρουν σε μικρούς και μεγάλους, χρόνια τώρα.
«Πρέπει να διαδώσουμε την αλήθεια αυτού του βιβλίου και του λόγου του για το καλό όλων μας» υπερθεμάτισε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, τονίζοντας και τη συνεργασία τους για πρώτη φορά, αφού μέρος των πωλήσεων του βιβλίου πηγαίνει για τους σκοπούς του συλλόγου, που κατέχει την Πανευρωπαϊκή προεδρία για θέματα bullying.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!