Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Γάζι
[Ζούγκλα]: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Γάζι

[Ζούγκλα]: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Γάζι

Όλα είναι έτοιμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Γάζι, όπου για μια ακόμα χρονιά οι μαθητές των σχολείων, οι εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, φορέων και αρχών, θα τιμήσουν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τους μαθητές των σχολείων του Γαζίου και της Αγίας Μαρίνας, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στο Τσαλικάκι.
Το Σάββατο 25 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γάζι και θα ακολουθήσει στις 12:00 η παρέλαση μαθητικών τμημάτων και μελών συλλόγων του Μαλεβιζίου επί της λ. Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η αφετηρία της παρέλασης θα είναι από τη συμβολή της λ. Ελ. Βενιζέλου με την οδό Καμαριώτη με τερματισμό τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην δυτική έξοδο του Γαζίου.
Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων στην παρέλαση θα γίνει στις 11:00 με χώρο συγκέντρωσης των μαθητών των δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου, καθώς και των μελών των πολιτιστικών συλλόγων και των φορέων, να είναι η λ. Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, ενώ για τα παιδιά των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών, η οδός Μακεδονίας στη συμβολή της με την Ελ. Βενιζέλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!