Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Η προαναγγελθείσα εκτέλεση του Μανώλη Καραγιάννη
[Ζούγκλα]: Η προαναγγελθείσα εκτέλεση του Μανώλη Καραγιάννη

[Ζούγκλα]: Η προαναγγελθείσα εκτέλεση του Μανώλη Καραγιάννη

Ο Μανώλης Καραγιάννης αποφυλακίστηκε το 2017. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις φυλακές Κορυδαλλού είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από την ομάδα των Αλβανών που αργότερα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Αυτή η σπείρα των Αλβανών δεν είναι παίξε-γέλασε. Αναφέρεται εκτενώς και στη δικογραφία που αφορά στην άλλη, πολύ μεγάλη υπόθεση Energa, οι πρωταγωνιστές της οποίας βρίσκονται επίσης στη φυλακή. Αυτό ενδεχομένως να ήταν το πρώτο συμβόλαιο θανάτου κατά του Μανώλη Καραγιάννη, καταδεικνύοντας πως «ο πόλεμος των νονών» είχε ήδη αρχίσει.
Μετά την αποφυλάκιση του Καραγιάννη, ακολουθεί ένα σπιράλ δολοφονιών γνωστών «ανθρώπων της νύχτας». Η δολοφονία Γρίβα στον Γέρακα, η δολοφονία Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, η δολοφονία Λίτσα στους Αγίους Αναργύρους και, προσφάτως, μία τέταρτη δολοφονία-μυστήριο στα Γλυκά Νερά, του πρώην αξιωματικού της αστυνομίας Σπύρου Παπαχρήστου.
Η τελευταία δολοφονία δεν συνδυάζεται με τις προηγούμενες, γι’ αυτό και αποτελεί το μεγάλο ερώτημα σε αυτόν τον αιματηρό οδικό χάρτη τον οποίο ακολουθεί ο κόσμος της νύχτας.
Αν και οι προηγούμενες δολοφονίες καθώς και οι παράπλευρες απώλειες έχουν να κάνουν κυρίως με την εσωτερική σύγκρουση στον κόσμο της νύχτας, η εκτέλεση του Σπύρου Παπαχρήστου στα Γλυκά Νερά ξεφεύγει από αυτήν τη λογική.
Ο Σπύρος Παπαχρήστου, εξαιρετικά εκπαιδευμένος με προγράμματα συνεκπαίδευσης και συνεργασίας με το FBI αλλά και με άλλους οργανισμούς και μηχανισμούς σε διεθνές επίπεδο, ήταν ένας άνθρωπος που διατηρούσε άριστες επαφές με πολύ γνωστούς επιχειρηματίες, όπως την οικογένεια Λάτση, καθώς και με πολλές άλλες οικογένειες της επιχειρηματικής ελίτ. Όπως καταδεικνύουν οι συζητήσεις με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο Σ. Παπαχρήστου λόγω των καθηκόντων του ως υπευθύνου ασφαλείας σημαντικών προσώπων γνώριζε άριστα τον χάρτη του κόσμου της νύχτας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!