Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Π. Πολάκης: επιβάλαμε στους δανειστές προσλήψεις σε Δήμους
[Ζούγκλα]: Π. Πολάκης: επιβάλαμε στους δανειστές προσλήψεις σε Δήμους

[Ζούγκλα]: Π. Πολάκης: επιβάλαμε στους δανειστές προσλήψεις σε Δήμους

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και τόνισε ότι η κυβέρνηση επέβαλε στους δανειστές την πρόσληψη συμβασιούχων στους Δήμους, και το ίδιο προτίθεται να κάνει και με την Υγεία.
«Το σύστημα υγείας έχει σταθεί στα πόδια του μετά και την μεγάλη μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας με τις 240 τοπικές μονάδες υγείας σε 65 αστικά κέντρα της χώρας» ανέφερε.
«Σύντομα προχωράμε και σε πρόγραμμα ανανέωσης του γερασμένου εξοπλισμού αλλά και της υποδομής σε πάρα πολλά κτίρια πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δομών υγείας σε όλη τη χώρα που το έχουν ανάγκη. Αξιοποιούμε πόρους του ΕΣΠΑ και των περιφερειών όπως τα 40 εκατομμύρια που παίρνουμε από την Περιφέρεια Αττικής για ανανέωση μηχανημάτων σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής. Παράλληλα εκπονείται και ολοκληρώνεται μέχρι αρχές του φθινοπώρου μελέτη για όλα τα Κέντρα Υγείας της Κρήτης και πάρα πολλά περιφερειακά ιατρεία στα οποία το υπουργείο θα προχωρήσει σε ενίσχυση των κτιριακών υποδομών και χτίσιμο καινούργιων, όπως του πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στον Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων, στο πολυδύναμο στον Πλατύ Γιαλό και στον Πλακιά Ρεθύμνου, συνέχισε ο κ. Πολάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!