Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Το Peugeot 3008 φωτογραφημένο σε Πήλιο και Μετέωρα…
[Ζούγκλα]: Το Peugeot 3008 φωτογραφημένο σε Πήλιο και Μετέωρα…

[Ζούγκλα]: Το Peugeot 3008 φωτογραφημένο σε Πήλιο και Μετέωρα…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης


Οι εικόνες της Ελλάδας είναι μοναδικές. Αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι… ταξιδεύουν και συνειδητοποιούν πόσες ομορφιές υπάρχουν σε μικρές αποστάσεις.
Τα Μετέωρα αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα με τεράστιους βράχους και βρίσκονται έξω από την Καλαμπάκα. Επιβλητική η εικόνα και με τα μοναστήρια που είναι χτισμένα στις κορυφές των βράχων και εντυπωσιάζουν τους περαστικούς και επισκέπτες.

Από την άλλη, το Πήλιο είναι βουνό που βρίσκεται στον Νομό Μαγνησίας και έχει υψόμετρο 1.624 μέτρα. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, το μέρος αυτό ήταν ιδανικό για τη θερινή κατοικία των θεών και πατρίδα των Κενταύρων.
Δείτε εντυπωσιακά πλάνα του Peugeot 3008 σε μία πανέμορφη Ελλάδα…

Τρεις μέρες, πρωί – βράδυ…
Σε αυτές τις τοποθεσίες μοναδικού κάλλους πραγματοποιήθηκαν οι φωτογραφίσεις του νέου Peugeot 3008. Η απεικόνιση της νέας γενιάς του γαλλικού μοντέλου σε συνδυασμό με την εκπληκτική ομορφιά έφερε το αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Για τη δημιουργία του υλικού εργάστηκαν για τρεις ημέρες (2 σε Μετέωρα και 1 στο Πήλιο) οι Γιώργος και Χρήστος Καραγιωργάκης, αλλά και ο Γιώργος Καραμέρης.
Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τις 06.30 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου, ενώ για την κάλυψη της βιντεοσκόπησης χρησιμοποιήθηκε και drone.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!