Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Πέντε η δέκα χρόνια θα μείνει… έκτος WRC το ράλι Ακρόπολις;
[Ζούγκλα]: Πέντε η δέκα χρόνια θα μείνει… έκτος WRC το ράλι Ακρόπολις;

[Ζούγκλα]: Πέντε η δέκα χρόνια θα μείνει… έκτος WRC το ράλι Ακρόπολις;

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη


Το ράλι Ακρόπολις είναι ένας αγώνας με μεγάλη ιστορία τόσο στο ελληνικό όσο και στο παγκόσμιο στερέωμα. Ο εθνικός μας αγώνας, όπως αποκαλείται από τον περισσότερο κόσμο, καταφέρνει να συγκεντρώνει την ελίτ των οδηγών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δυστυχώς όμως ο… χρόνος περνά γρήγορα και το ράλι Ακρόπολις φαντάζει σαν μία παλιά ανάμνηση μέσα από τις ένδοξες παρουσίες του στο WRC. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ήδη έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που είδαμε τον αγώνα να προσμετρά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι! Όσοι δεν το γνωρίζετε και φέτος ο εθνικός μας αγώνας θα προσμετρά και πάλι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή αλλιώς ERC.

Ψάξαμε…
Παρόλο που είχαμε ακούσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες της επανένταξης του «Ακρόπολις» στο αγωνιστικό ημερολόγιο του WRC, αυτές αποδείχθηκαν μάταιες και χωρίς καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.

Το ρεπορτάζ όμως… τρέχει σε ρυθμούς WRC, η έρευνα συνεχίζεται και το zougla.gr άρχισε να ξεδιπλώνει το κουβάρι, με τα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν για να γνωρίζει και ο απλός θεατής τι γίνεται πίσω από τις κάμερες αλλά και πίσω από την πλάτη του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!