Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Πάτρα: Φοιτητές καταγγέλλουν «χουντικές πρακτικές και καψόνια» από καθηγήτρια
[Ζούγκλα]: Πάτρα: Φοιτητές καταγγέλλουν «χουντικές πρακτικές και καψόνια» από καθηγήτρια

[Ζούγκλα]: Πάτρα: Φοιτητές καταγγέλλουν «χουντικές πρακτικές και καψόνια» από καθηγήτρια

Σε αναβρασμό βρίσκεται η φοιτητική κοινότητα της Πάτρας και συγκεκριμένα οι σπουδαστές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν. Πατρών, καταγγέλλοντας «χουντικές πρακτικές και καψόνια» από συγκεκριμένη ακαδημαϊκό.
Στην καταγγελία τους, οι φοιτητές κάνουν λόγο «για αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και απόλυτες συμπεριφορές, αναφορικά με τον τρόπο και τις μεθόδους διδασκαλίας».
Ειδικότερα η Πανεπιστημιακός, εγκαλείται από τους φοιτητές, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι ακύρωσε χωρίς να δώσει εξηγήσεις, εργασία που τους είχε ανατεθεί πριν δυο μήνες και η πλειοψηφία των φοιτητών είχε ετοιμάσει, για τη σύνταξη ερωτηματολόγιων για τα social media.
Της πρωτοφανούς ακαδημαΐκής διαδικασίας, όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές, ακολούθησαν «απειλές» για απουσίες. Συγκεκριμένα η καθηγήτρια φέρεται να τους ενημέρωσε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πως δεν μπορούν να έχουν παραπάνω από μια απουσία στο μάθημά της, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να δώσουν και εξετάσεις και η εργασία θα μετρήσει κατά 50%, όσον αφορά την βαθμολογία στο μάθημά της.
Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα η πανεπιστημιακός, όπως καταγγέλλεται, για ακόμα μια φορά επέδειξε αδικαιολόγητη συμπεριφορά. Την ώρα που βρισκόταν στο αμφιθέατρο φέρεται να αποχώρησε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις λέγοντας στους φοιτητές «παίρνετε όλοι απουσία»!
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση κάποιων φοιτητών, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, μη αντέχοντας όπως υποστηρίζουν τον εμπαιγμό της εν λόγω καθηγήτριας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!