Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: H παρακμή του εκκεντρικού απόγονου
[Ζούγκλα]: H παρακμή του εκκεντρικού απόγονου

[Ζούγκλα]: H παρακμή του εκκεντρικού απόγονου

Μαύρη κηλίδα στην ιστορία της μεγαλύτερης ιταλικής οικογένειας αποτελεί ο Λάπο Ελκάν, εγγονός του Τζιάνι Ανιέλλι (πρώην ιδιοκτήτη του Ομίλου FIAT), ο οποίος αν και συγχωρέθηκε για τα συνεχόμενα παραστρατήματά του, τελικά έφτασε στο σημείο να οργανώσει τη δική του απαγωγή στη Νέα Υόρκη, για να αποσπάσει δέκα χιλιάδες ευρώ από την οικογένειά του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, ο Έλκαν, επιχειρηματίας τριάντα εννέα ετών φέρεται να είχε ανάγκη τα χρήματα διότι -όπως γράφουν αμερικανικές εφημερίδες- είχε ξοδέψει όλα τα λεφτά του σε πάρτι δυο ημερών με ιερόδουλες στο Mανχάταν, συνοδεία άφθονου αλκοόλ και κοκαΐνης μαζί με έναν νεώτερο συνοδό πολυτελείας.
Κατά τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στα οποία αναφέρεται η εφημερίδα, ο Ελκάν έπρεπε να επιστρέψει χρήματα στις ιερόδουλες, οι οποίες φέρεται να είχαν αγοράσει ναρκωτικά. Και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την οικογένειά του 10.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι ήταν στα χέρια μιας γυναίκας που του είχε στερήσει την ελευθερία του και θα του έκανε κακό αν δεν έστελναν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Η οικογένεια του Λάπο Έλκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, αποτάθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία, οργάνωσε δήθεν παράδοση των χρημάτων και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για απαγωγή-μαϊμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!