Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Παναθηναϊκός: Καλύπτει την ΑΜΚ ο Αλαφούζος
[Ζούγκλα]: Παναθηναϊκός: Καλύπτει την ΑΜΚ ο Αλαφούζος

[Ζούγκλα]: Παναθηναϊκός: Καλύπτει την ΑΜΚ ο Αλαφούζος

Διατεθειμένος να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 20 εκατομμύρια ευρώ είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες ώρες είχε διαρρεύσει ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (6/07) γενική συνέλευση των μετόχων δεν θα προχωρούσε, λόγω του ότι η πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ζήτησε περισσότερο χρόνο για να πάρει στα χέρια της την κατάσταση στην ΠΑΕ, από το γραφείο του ιδιοκτήτη των «πρασίνων» έγινε γνωστό ότι η αυριανή διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει την ΑΜΚ με το ποσό των 20 εκ. ευρώ που πρόκειται να μπουν στην ομάδα.
Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια κίνηση «καλής θέλησης» από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε να ολοκληρωθεί το deal και να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ.
Από την ανακοίνωση που εξέδωσε, πάντως, βγαίνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι ο ίδιος θεωρεί ότι η συμφωνία με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία θα προχωρήσει κανονικά. Αναλυτικά:
Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:
Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!