Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στο Βόλο
[Ζούγκλα]: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στο Βόλο

[Ζούγκλα]: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στο Βόλο

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες του διήμερου έκτακτου θεματικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο με τα συμπεράσματα, τις προτάσεις και τους στόχους για την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, ακούστηκαν προτάσεις και δεσμεύσεις για το μέλλον, όπως του βουλευτή και υπεύθυνου Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ο οποίος είπε ότι «η αλλαγή του εκλογικού νόμου στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, διότι υπάρχουν πάρα πολλά άλλα σοβαρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν». Συνεχίζοντας ο κ. Βορίδης είπε: «Αν περάσει τώρα μια τέτοια αλλαγή, θα έχουμε ακυβερνησία στους Δήμους και η Νέα Δημοκρατία, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, θα την καταργήσει. Η Νέα Δημοκρατία θέλει μια Τοπική Αυτοδιοίκηση αναβαθμισμένη, αλλά να στηρίζεται σε γερές βάσεις και να διαθέτει οικονομικούς πόρους».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης είπε: «Αναζητούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, για να σταθεί ξανά στα πόδια της η Ελλάδα, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!