Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Όχι ακριβώς ευτυχής η Σερ με το «The Cher Show»
[Ζούγκλα]: Όχι ακριβώς ευτυχής η Σερ με το «The Cher Show»

[Ζούγκλα]: Όχι ακριβώς ευτυχής η Σερ με το «The Cher Show»

Η Σερ ανασκουμπώθηκε. Γιατί, αν και είναι ικανοποιημένη που το «The Cher Show» θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ δεν είναι ευτυχής με την υπόλοιπη παραγωγή.
«Ορισμένα μέρη είναι καταπληκτικά. Θα δουλέψουμε για τα άλλα μέρη» είπε, μιλώντας στην εφημερίδα The Chicago Tribune.
«Σε πολλά σημεία, ήταν πολύ-πολύ καλύτερο από ό,τι νόμιζα» είπε και εκτίμησε ιδιαιτέρως το πώς αποδίδονται οι σχέσεις της και οι χωρισμοί με τον Sonny Bono, τον Gregg Allman και τον «Bagel Boy» Robert Camilletti.
Αυτό που την απασχολεί δεν είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά το σενάριο. Στη διάρκεια της πρόβας, άρχισε να στέλνει σημειώματα στον Τζέισον Μουρ, τον σκηνοθέτη.
«Υπάρχουν φράσεις στο show που ακούγονται σαν φράσεις που έχουν ειπωθεί, αλλά δεν είναι οι σωστές» αποκάλυψε. «Του είπα τις σωστές φράσεις. Έχω πολλά να πω. Και τους προτρέπω να βάλουν τρία χορευτικά τραγούδια στο τέλος, κάτι σαν αυτό που κάνουν στο “Mama Mia”. Νομίζω ότι θ’ αρέσει στο κοινό», είπε.
Παραδέχθηκε ότι σε ορισμένες σκηνές το μυαλό της έφυγε αλλού. Αλλά, υπήρχαν άλλες που τις βρήκε καθηλωτικές (κι αυτές ήταν τα πιο δύσκολα σημεία).
«Οι καυγάδες. Οι χωρισμοί. Αυτοί που χάθηκαν. Όλα όσα ήσαν δύσκολα στην πραγματική ζωή ήταν δύσκολα και στη σκηνή» είπε. «Αλλά πραγματικά το λατρεύω όταν όλα τα κορίτσια είναι μαζί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!