Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Ο υποψήφιος συνεργάτης του Πέτρου Ζωγράφου “ξέμεινε” με το Tesla στην Κοζάνη!
[Ζούγκλα]: Ο υποψήφιος συνεργάτης του Πέτρου Ζωγράφου “ξέμεινε” με το Tesla στην Κοζάνη!

[Ζούγκλα]: Ο υποψήφιος συνεργάτης του Πέτρου Ζωγράφου “ξέμεινε” με το Tesla στην Κοζάνη!

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης


Ένας ακόμη ταξιδιώτης με ηλεκτρικό Tesla Model S πέρασε τη δική του περιπέτεια και ανακάλυψε πως στην Ελλάδα του 2016 ακόμα δεν υπάρχουν υποδομές για ηλεκτρικά οχήματα.
Πρόκειται για τον γερμανό επιχειρηματία Georg Scholl, που επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα την Αθήνα προκειμένου να γνωρίσει τον εφευρέτη Πέτρο Ζωγράφο και να διερευνήσει τρόπους συνεργασίας μαζί του, καθώς ο ίδιος έχει εταιρεία που ασχολείται με φωτοβολταϊκά και πράσινη ενέργεια.
Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr καθώς και τις προοπτικές που διανοίγονται για την ανάπτυξη της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου:

Η επιστροφή του από την Αθήνα περιλάμβανε στάση στην Κοζάνη όπου θα φόρτιζε και το αυτοκίνητο του. Λογάριασε όμως χωρίς, ή μάλλον μαζί με τον ξενοδόχο, που τον διαβεβαίωσε ότι ο σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην ΔΕΗ Κοζάνης λειτουργεί κανονικά.

Υποδομή χωρις… ρεύμα!
Να σημειώσουμε πως οι σταθμοί φόρτισης της ΔΕΗ είχαν μπει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Green
e-Motion”, το οποίο όταν ολοκληρώθηκε δεν υπήρχε σχεδιασμός να συνεχίσουν την λειτουργία τους σαν κοινόχρηστοι. Έτσι ενώ συνεχίζουν να είναι συνδεδεμένοι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ούτε από την ίδια τη ΔΕΗ και φυσικά ούτε από όσους ενδιαφέρονται να φορτίσουν το ηλεκτρικό τους όχημα!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ξένος επισκέπτης δεν έβρισκε λύση στο θέμα φόρτισης του αυτοκινήτου του μέχρι που βρέθηκε η λύση από έναν φίλο της ηλεκτροκίνησης που έτυχε να περνά από το σημείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!