Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Nissan Qashqai: Με κινητήρα 1.197 κ.εκ. και 135 ίππους!
[Ζούγκλα]: Nissan Qashqai: Με κινητήρα 1.197 κ.εκ. και 135 ίππους!

[Ζούγκλα]: Nissan Qashqai: Με κινητήρα 1.197 κ.εκ. και 135 ίππους!

Οδηγεί ο Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης


To Nissan Qashqai είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά. Στην Ελλάδα έχει καταφέρει να κερδίσει όχι μόνο πωλήσεις αλλά και φανατικό αγοραστικό κοινό καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό αυτού, δεν θα το άλλαζε με κανένα άλλο αυτοκίνητο. Είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρες βενζίνης (1.2 και 1.6 με 115 και 163 ίππους αντίστοιχα) όσο και με diesel (1.5 και 1.6 με 110 και 130 ίππους αντίστοιχα) και με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τα 115 και φτάνουν μέχρι και τους 163 ίππους.
Η πιο προσιτή έκδοση είναι αυτή με τον κινητήρα των 1.197 κ.εκ. η οποία αποδίδει 115 ίππους. Αν και τα κυβικά φαντάζουν λίγα, στην πράξη, ένας φυσιολογικός οδηγός μπορεί να κινείται άνετα και χωρίς να έχει το μυαλό του την οικονομία καυσίμου που σε πραγματικές συνθήκες κυμαίνεται μεταξύ 6.5 και 7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.
Πιο δυνατό…
Η έκδοση αυτή αν και φαντάζει… τραβηγμένη (συνδυασμός κυβισμού και ιπποδύναμης), βελτιώθηκε, έγινε πιο δυνατή και πλέον ο υποψήφιος πελάτης έχει τη δυνατότητα να το αποκτήσει και με 135 άλογα!
Το πακέτο αναβάθμισης που έχει εξελίξει το αρμόδιο τμήμα της Νissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης, καλύπτοντας χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών, καθιστούν την αγορά αυτής της έκδοσης μία εναλλακτική πρόταση σε όσους θέλουν λίγα κυβικά, δύναμη αλλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!