Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Νέο ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;
[Ζούγκλα]: Νέο ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

[Ζούγκλα]: Νέο ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

Nέο ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, η τοποθέτηση του οποίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης και του «παράθυρου» που ανοίγει για τεκνοθοεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, προκάλεσε έντονη φραστική αντιπαράθεση στη Βουλή.
Όταν ανέβηκε στο βήμα, κ. Κατσίκης υπεραμύνθηκε της επιλογής των ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν τα άρθρα της ευρωπαϊκής οδηγίας που εξομοιώνουν το Σύμφωνο Συμβίωσης με το θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στο πεδίο των εργασιακών ώστε να διεκδικούν τα μέρη του συνυπηρέτηση ή οικογενειακά επιδόματα.
Οπως υποστήριξε, μέσω της συγκεκριμένης οδηγίας ανοίγει ο δρόμος για το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.
Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του περί ανάγκης οριοθέτησης, του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των ανθρώπων, επιστρατεύοντας μάλιστα ακόμη και τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για να στηρίξει τις απόψεις του: Οπως υποστήριξε, η Σύμβαση στηρίζει μόνο τον γάμο «μεταξύ ανδρός και γυναικός».
Έκανε επίσης λόγο για μία οδηγία με καταχρηστικούς όρους που υποκρύπτει διεύρυνση της εφαρμογής της στα ομόφυλα ζευγάρια. «Αν αυτό δεν ισχύει γιατί αντικαταστήθηκε ο όρος γεννετήσιος προσανατολισμός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Γιατί ο γεννετήσιος σημαίνει ο τρόπος αναπαραγωγής κι αυτός με τον οποίο οφείλει να ζει ένα έλλογο ον, ακολουθώντας τα χρηστά ήθη», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!