Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Τα νέα της πιάτσας, 77…
[Ζούγκλα]: Τα νέα της πιάτσας, 77…

[Ζούγκλα]: Τα νέα της πιάτσας, 77…

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη


Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα… Η βροχή και η πτώση της θερμοκρασίας αρχίζουν να μας βάζουν σιγά, σιγά στο κλίμα εορτών των Χριστουγέννων που έρχονται σε λιγότερο από ένα μήνα! Πότε πέρασε και αυτός ο χρόνος, ούτε που το καταλάβαμε. Άντε να κλείσει το 2016, να μπούμε στο 2017 και να κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.
Με το κλείσιμο του χρόνου δεν μπορώ να παραβλέψω τα τέλη κυκλοφορίας που για μία μεγάλη μερίδα ιδιοκτητών είναι υψηλά και δυστυχώς χωρίς αντίκρισμα στην καθημερινότητά μας.
Επιστολή με… ερωτηματικά
Από εκεί και πέρα έχει… ενδιαφέρον η επιστολή σχετικά με το Αυτοκινήτου της Χρονιάς (από τα ίδια τα μέλη του και την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω) που γεννά πολλά ερωτηματικά. Εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η στήλη αυτή που διαβάζετε κάθε εβδομάδα στο zougla.gr ΔΕΝ θα γίνει ποτέ μοχλός για ορισμένους επιτήδειους που θέλουν να παίξουν το παιχνιδάκι τους.
Κάθε εβδομάδα θα διαβάζετε για τα δρώμενα στο αυτοκίνητο (κυρίως) και την μοτοσικλέτα με στόχο καθαρά και ΜΟΝΟ την ενημέρωση γύρω από το κλάδο για να ξέρετε τι γίνεται και τι παίζει χωρίς σάλτσες και συγκεκριμένους σκοπούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!