Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 10 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Μπράβοι απείλησαν γνωστό επιχειρηματία στη Ρόδο
[Ζούγκλα]: Μπράβοι απείλησαν γνωστό επιχειρηματία στη Ρόδο

[Ζούγκλα]: Μπράβοι απείλησαν γνωστό επιχειρηματία στη Ρόδο

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η καταγγελία γνωστού επιχειρηματία στη Ρόδο, ότι υπήρξε θύμα απειλών 8μελούς σπείρας «εισαγόμενων» σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις μπράβων.
Ο συνήγορος του επιχειρηματία, δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης, ενημέρωσε χθες σχετικά την διοίκηση της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, την Δημόσια Ασφάλεια και την Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ πρόκειται να υποβάλει και μήνυση για τον ποινικό κολασμό των υπευθύνων.
Ο κ. Δημητριάδης συνοδευόμενος από τον επιχειρηματία, εξέθεσαν λεπτομέρειες της υπόθεσης στην Εισαγγελέα, ενώ έχει ήδη κινήσει την διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων των «μπράβων» αλλά και των «εντολέων» τους.
Εξαιτίας της σοβαρότητας των καταγγελιών, το πλήρες περιεχόμενο των οποίων δεν έγινε γνωστό, δεν θα πρέπει να αποκλείεται να επιληφθεί σχετικά η Διεύθυνση Εκβιαστών της ΓΑΔΑ για να συνδράμει στις έρευνες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο επιχειρηματίας διατείνεται ότι υπάλληλοί του δέχθηκαν ευθείες απειλές κατά της ζωής τους και της σωματικής τους ακεραιότητας, στέλνοντάς του μάλιστα «μήνυμα» πριν αυτές υλοποιηθούν, με αφορμή την πραγματοποίηση εργασιών σε ακίνητο ιδιοκτησίας του. Το όλο θέμα κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρό και χωρίς προηγούμενο στο νησί ενώ έχει προκληθεί θόρυβος.
Πηγή:dimokratiki.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!