Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Μόνο online οι παραγγελίες για το Polestar 1
[Ζούγκλα]: Μόνο online οι παραγγελίες για το Polestar 1

[Ζούγκλα]: Μόνο online οι παραγγελίες για το Polestar 1

Η νέα μάρκα υψηλών επιδόσεων του Volvo Car Group, παρουσίασε επίσημα το πρώτο μοντέλο της γκάμας της, έστω και σε μορφή προ-παραγωγής, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα, ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.

Το καινούργιο Polestar 1 ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών Gran Tourer Coupe 2+2 θέσεων και αναμένεται στην αγορά το 2019. Το υβριδικό αυτοκίνητο των 600 ίππων αποτελεί ορόσημο για το μέλλον της φίρμας. Οι Σουηδοί, σκοπεύουν να θέσουν νέα πρότυπα όσον αφορά στα οχήματα υψηλών επιδόσεων, ακολουθώντας παράλληλα μία στρατηγική μάρκετινγκ που εστιάζει στον πελάτη.

Η Polestar δεν θα υιοθετήσει το σημερινό παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας. Θα δέχεται αποκλειστικά παραγγελίες online και τα μοντέλα της θα προσφέρονται με συνδρομή δύο ή τριών χρονών και μηδενική προκαταβολή. Η συνδρομή θα έχει χαρακτήρα all-inclusive και θα περιλαμβάνει επίσης, υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης, καθώς και ενοικίαση εναλλακτικών οχημάτων από την γκάμα.

Χάρη στη συνδρομή με σταθερή χρέωση, ο πελάτης θα μπορεί να απολαμβάνει ένα αυτοκίνητο της Polestar απροβλημάτιστα και με τη μέγιστη δυνατή ελευθερία. Αυτό διευκολύνεται περαιτέρω και με τη χρήση της τεχνολογίας Phone-As-Key. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να μοιραστεί ένα ψηφιακό κλειδί με ένα τρίτο άτομο και, επιπλέον, ενεργοποιεί την πρόσβαση σε μια σειρά από άλλες κατά παραγγελία δυνατότητες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!