Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Μολίνς: «Οι οπαδοί έβαλαν τα γκολ»
[Ζούγκλα]: Μολίνς: «Οι οπαδοί έβαλαν τα γκολ»

[Ζούγκλα]: Μολίνς: «Οι οπαδοί έβαλαν τα γκολ»

Για την επιθυμία του να μακροημερέψει στον Παναθηναϊκό και στη δύναμη που έδωσε ο κόσμος στην ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο μίλησε ο Γκιγέρμο Μολίνς.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ειπε στην εφημερίδα «Live Sport»
Για την στήριξη του κόσμου στο ματς με τον ΠΑΣ: «Σε αυτό το ματς, οι οπαδοί δεν μας υποστήριξαν απλά. Μας έβαλαν φτερά στα πόδια. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε νικήσει το ματς. Το λέω με βεβαιότητα. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστώ ότι αυτοί έβαλαν τα γκολ. Απίστευτη ατμόσφαιρα, απίστευτα συναισθήματα και είμαστε ευγνώμονες».
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα διοικητικά ο Παναθηναϊκός: «Ξέρω ότι η ομάδα έχει προβλήματα. Αλλά, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να συσπειρωθούν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Ο καθένας πρέπει να βρει τη δύναμη μέσα του και να ενωθεί με τους άλλους, ώστε όλοι μαζί να βρουν λύσεις».
Για το αν βλέπει το μέλλον του στην ομάδα: «Ασφαλώς και βλέπω μέλλον. Ήρθα εδώ τον Φεβρουάριο και εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια… Θέλω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια. Δεν αντιμετωπίζω την ομάδα ως ένας στυγνός επαγγελματίας που θέλει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εδώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!