Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
32 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Μητσοτάκης σε Βέμπερ: Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έχουν αντίκρισμα με την παρούσα κυβέρνηση
[Ζούγκλα]: Μητσοτάκης σε Βέμπερ: Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έχουν αντίκρισμα με την παρούσα κυβέρνηση

[Ζούγκλα]: Μητσοτάκης σε Βέμπερ: Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έχουν αντίκρισμα με την παρούσα κυβέρνηση

Συνάντηση με το επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι ο κ. Βέμπερ γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της Ελλάδος. «Η Ελλάδα έχει περάσει από μια πολύ μεγάλη και πολύ επίπονη δοκιμασία. Ο ελληνικός λαός έχει αναγκαστεί να υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες. Θυσίες οι οποίες, δυστυχώς, φαίνεται – με την υπάρχουσα Κυβέρνηση – να μην έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως ξεκάθαρη βούληση του κόμματός του είναι να αγκαλιάσει μια τολμηρή μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών και πάνω σε αυτήν την ατζέντα αλλαγών να οικοδομήσει βήμα – βήμα την χαμένη αξιοπιστία της πατρίδας μας.
Επίσης, πρόσθεσε: «Με γνώμονα αυτή την ατζέντα τολμηρών αλλαγών να συζητήσει με ειλικρίνεια με τους πιστωτές μας ζητήματα που αφορούν και στα πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν στο χρέος της χώρας. Πιστεύω ότι και η Ευρώπη και η Ελλάδα θα είναι διπλά κερδισμένη από μια νέα σχέση αξιοπιστίας, την οποία δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η επόμενη Κυβέρνηση μπορεί να οικοδομήσει με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».
«Το πρώτο μου μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο κ. Μητσοτάκη είναι ότι αποτελούν ένα ισχυρό παίκτη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Κάνουν, μαζί μας, πολύ δουλειά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, υπό την ηγεσία του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ. Η Νέα Δημοκρατία, σήμερα, συνεισφέρει σημαντικά στην πολιτική πρόοδο σε ευρωπαϊκό επίπεδο», είπε στις πρώτες του κουβέντες ο επικεφαλής του ΕΛΚ.
Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ είναι πεπεισμένος 100% ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη ως ισχυρός παίκτης και «είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να εκπληρώσουμε αυτή την υπόσχεση». Ο κ. Βέμπερ συμπλήρωσε ότι το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι 100% ένα πρόγραμμα του κ. Τσίπρα.
«Οι πρόσθετες περικοπές στην Ελλάδα έγιναν αναγκαίες, επειδή έγιναν λάθη από την Κυβέρνηση, κατά τον πρώτο χρόνο που βρέθηκε στην εξουσία. Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα προκάλεσε ένα αίσθημα έλλειψης εμπιστοσύνης εντός της Ευρωζώνης και δημιούργησε προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!