Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Μητσοτάκης: «Οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν πρέπει να προκαταλαμβάνουν τη δικαιοσύνη»
[Ζούγκλα]: Μητσοτάκης: «Οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν πρέπει να προκαταλαμβάνουν τη δικαιοσύνη»

[Ζούγκλα]: Μητσοτάκης: «Οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν πρέπει να προκαταλαμβάνουν τη δικαιοσύνη»

Μιλώντας πριν από τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης.
«Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό, υπονομεύει την ποιότητα της Δημοκρατίας. Βιώσαμε μεθοδεύσεις με σκοπό την άσκηση πίεσης στου δικαστές που παραπέμπουν σε κράτος ανομίας και όχι σε κράτος δικαίου», είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις πιέσεις που δέχθηκε δικαστής του Συμβουλίου της Επικρατείας για προσωπικές του υποθέσεις.
Διάβασε δε, την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και προσέθεσε ότι ποτέ δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση γιατί «ποτέ δεν είχαμε προσπάθεια για την ηθική εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Δικαιοσύνης λέγοντας:
«Η δικαιοσύνη αποτελεί τελευταίο θεσμικό ανάχωμα απέναντι στο θεσμικό εκτροχιασμό της κυβέρνησης και εμείς θα προστατεύσουμε την θεσμική της ανεξαρτησία» ανέφερε ο αρχηγός της ΝΔ για να συμπληρώσει «Η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ σηματοδοτεί τη βούληση του δικαστηρίου να κρίνει την ουσία του νόμου Παππά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!