Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Μία νέα… Peugeot γεννήθηκε
[Ζούγκλα]: Μία νέα… Peugeot γεννήθηκε

[Ζούγκλα]: Μία νέα… Peugeot γεννήθηκε

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη


Οι συζητήσεις τα τελευταία χρόνια γύρω από την αγορά του αυτοκινήτου αφορά στην πτώση των πωλήσεων.
Θα μπορούσαμε να πούμε πως η λέξη κατάρρευση της αγοράς στην Ελλάδα αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα σε…. light μορφή, καθώς η ποσοστιαία πτώση έχει ξεπεράσει το 70%, ενώ το mix των πωλήσεων έχει γύρει προς τη μεριά των εταιρικών πωλήσεων, με τις αντίστοιχες πωλήσεις λιανικής (αυτά που αγοράζουν οι ιδιώτες) να κυμαίνονται κάτω από το 50%.
Το video υψηλών προδιαγραφών του Peugeot 3008 που γυρίστηκε σε Πήλιο και Μετέωρα…

Ευκαιρία…
Κόντρα στο ρεύμα δείχνουν να πηγαίνουν αρκετές εταιρείες που με κινήσεις στρατηγικής σημασίας και επαγγελματικής… τρέλας πετυχαίνουν διπλασιασμό πωλήσεων και… τριπλασιασμό ποσοστών μεριδίου και μάλιστα σε υψηλά νούμερα. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό της μάρκας Peugeot που «τρέχει» πιο γρήγορα και από την… τελική των σπορ αυτοκινήτων της, έχοντας ακόμα πιο υψηλές βλέψεις που θα τις δούμε σύντομα αποτυπωμένες και σε αριθμούς.
Η αλλαγή της μάρκας Peugeot φαίνεται ξεκίνησε τα τελευταία δύο χρόνια όπου το 308 τελευταία γενιάς έδειξε και τους σκοπούς των Γάλλων. Όπως αποδείχτηκε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία μαζί με τους συνεργάτες της στην Ελλάδα άδραξαν την ευκαιρία για να αλλάξουν και την εικόνα της μάρκας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!