Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: «Η ΝΔ μετατρέπει ένα εθνικό θέμα σε πεδίο ακραίας πολιτικής και κοινωνικής πόλωσης»
[Ζούγκλα]: «Η ΝΔ μετατρέπει ένα εθνικό θέμα σε πεδίο ακραίας πολιτικής και κοινωνικής πόλωσης»

[Ζούγκλα]: «Η ΝΔ μετατρέπει ένα εθνικό θέμα σε πεδίο ακραίας πολιτικής και κοινωνικής πόλωσης»

“Αυτή η πρόταση μομφής, υπηρετεί μια γραμμή διχασμού, ανάμεσα σε πατριώτες και προδότες ανάμεσα σε εθναμύντορες και μειοδότες” τόνισε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος κάλεσε την ΝΔ και τα κόμματα που στηρίζουν την πρότασή της να προβληματιστούν πάρα πολύ για το ποιός κερδίζει από αυτή την αντιπαράθεση.
“Δεν βλέπετε ποιός δίνει τον τόνο”; έθεσε το ερώτημα ο κ. Ξανθός και διερωτήθηκε επίσης “το προοδευτικό ΠΑΣΟΚ συνεργεί στην αναπαραγωγή αυτής της ρητορικής;”.
“Προφανώς η πρόταση αυτή, δεν πρόκειται να έχει καμία τύχη και το ξέρετε. Θέλετε όμως να δώσετε ένα σήμα στο εκλογικό ακροατήριο ότι το παλεύετε, ότι το πάτε μέχρι το τέλος για τα ψηφαλάκια της ακροδεξιάς και των παμμακεδόνων καίγεστε. Για τίποτα άλλο. Είναι μια ακραία ψηφοθηρική και λαϊκιστική πολιτική αυτή που ακολουθείτε”, παρατήρησε ο υπουργός Υγείας.
Ο κ. Ξανθός, ανέφερε η ΝΔ άδραξε την ευκαιρία και προσπαθεί να μετατρέψει το μείζον εθνικό ζήτημα, που μετά από το βάλτωμα μιας 25ετίας οδηγείται σε μια σοβαρή, βιώσιμη και συμφέρουσα για την χώρα μας λύση, σε ένα πεδίο ακραίας κοινωνικής και πολιτικής πόλωσης. Γιατί, όπως εκτίμησε, καμία πρωτοβουλία εναντίον της κυβέρνησης δεν ευοδώθηκε και τώρα χρειάζεται τόνωση ο κομματικός πατριωτισμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!