Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Μελετούν τις επιπτώσεις του Brexit Κύπρος και Ιρλανδία
[Ζούγκλα]: Μελετούν τις επιπτώσεις του Brexit Κύπρος και Ιρλανδία

[Ζούγκλα]: Μελετούν τις επιπτώσεις του Brexit Κύπρος και Ιρλανδία

Τη σύσταση Ομάδας Εργασίας αποφάσισαν η Κύπρος και η Ιρλανδία, προκειμένου να μελετήσουν τις επιπτώσεις από την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε.
Όπως είπε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο τετ α τετ που είχε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με τον Ιρλανδό Πρωθυπουργό Έντα Κένι, στο Δουβλίνο, έγινε «μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση». Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για το Κυπριακό.
«Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις στο Κυπριακό καθιστούν αναγκαία τη συζήτηση σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – είναι μια πρωτοβουλία του Νίκου Αναστασιάδη να ενημερώνει συνεχώς τα μέλη του συμβουλίου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αξιοποίησε την ευκαιρία για να ενημερώσει τον Ιρλανδό πρωθυπουργό», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.
Πρόσθεσε ότι συζητήθηκε η ενίσχυση των διμερών σχέσεων, κυρίως στον οικονομικό τομέα, με ειδικότερη έμφαση σε θέματα εμπορίου και τουρισμού.
Συζητήθηκε, επίσης, η ημερήσια διάταξη των Συμβουλίων της Ε.Ε. με έμφαση στην έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε., και γενικότερα για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και το μεταναστευτικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!