Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: “Στο Πέραμα επρόκειτο για σχεδιασμένη και συντονισμένη επίθεση”
[Ζούγκλα]: Μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: “Στο Πέραμα επρόκειτο για σχεδιασμένη και συντονισμένη επίθεση”

[Ζούγκλα]: Μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: “Στο Πέραμα επρόκειτο για σχεδιασμένη και συντονισμένη επίθεση”

Για το «τάγμα εφόδου» της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκε στα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα το 2013, με «ανθρωποκτόνο σκοπό» μίλησε, καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο Μιχάλης Βαξεβάνης, ηλεκτροσυγκολλητής στη Ζώνη, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου.
Ο μάρτυρας ήταν κατηγορηματικός πως επρόκειτο για μία «σχεδιασμένη και συντονισμένη» επίθεση από περίπου 20-25 άτομα.
«Βαστούσαν καδρόνια, ξύλα, σχεδόν όλοι. Μου έκαναν εντύπωση, προσωπικά, αυτοί που φορούσαν κράνη και βαστούσαν καδρόνια… Κάποιοι ήταν γυμνοί από τη μέση και πάνω. Είχαν ταχύ βήμα, ήταν δυο μπουλούκια που έρχονται και σμίγουν (…). Έκαναν τόξο, μας περικύκλωσαν βρίζοντας …» είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας συμπληρώνοντας πως ανάμεσα τους ήταν και οι κατηγορούμενοι Χατζηδάκης , Πανταζής και Αντωνακόπουλος.
Ο μάρτυρας περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν τότε κατέθεσε: «Νοιώθω τον Αντωνακόπουλο να με σπρώχνει, και να μου ρίχνει μια μπουνιά. Ο Αντωνακόπουλος κρατούσε ξύλο. …ξεκινάνε οι ροπαλιές. Κάποιος άλλος σήκωσε ένα ξύλο, έκανα δεξιά να το αποφύγω, και την τρώω στο φρύδι. Ενστικτωδώς σήκωσα το χέρι μου, κι έτσι έφαγα τις υπόλοιπες στο χέρι μου, στον αγκώνα, την ωμοπλάτη, είχα αρχίσει να γυρνάω το σώμα μου προς τα δεξιά, προς το έδαφος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!