Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Δ. Μάρδας: Προς υπογραφή τέσσερις συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου μεταξύ Ελλάδας και Κορέας
[Ζούγκλα]: Δ. Μάρδας: Προς υπογραφή τέσσερις συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου μεταξύ Ελλάδας και Κορέας

[Ζούγκλα]: Δ. Μάρδας: Προς υπογραφή τέσσερις συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου μεταξύ Ελλάδας και Κορέας

Τέσσερις συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Κορέας, που αφορούν την οικονομική συνεργασία, είναι έτοιμες προς υπογραφή, καθώς οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ των εμπειρογνωμόνων των δύο κυβερνήσεων έχουν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος βρίσκεται, ήδη, στη Δημοκρατία της Κορέας, από όπου επιστρέφει αύριο.
Κατά την παραμονή του στην Κορέα, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε με τον ομόλογό του υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για οικονομικά θέματα και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής (ΜΔΕ) Ελλάδας-Κορέας, Lee Tae-Ho, με τον οποίο συζήτησαν την πρόοδο των θεμάτων που είχαν συμφωνηθεί στην τελευταία Σύνοδο της ΜΔΕ, τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Ο υφυπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συναντήθηκε και με τις διοικήσεις παραγωγικών φορέων, με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κορέα. Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για στοχευμένη προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων στη χώρα μας, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε την έδρα των κορεατικών εταιρειών Hanwha Corporation και Samsung Electronics.
Στις συναντήσεις που είχε έγινε αναφορά στις ευκαιρίες που παρουσιάζει η ελληνική αγορά και παρασχέθηκε πλήρες ενημερωτικό υλικό για το επενδυτικό περιβάλλον και τις βιομηχανικές ζώνες σε όλη την Ελλάδα, ειδικά υπό το φώς του νέου επενδυτικού νόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!