Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει φορολογήσει και τον καναπέ που καθόμαστε»
[Ζούγκλα]: Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει φορολογήσει και τον καναπέ που καθόμαστε»

[Ζούγκλα]: Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει φορολογήσει και τον καναπέ που καθόμαστε»

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
«Έχουμε φτάσει στο σημείο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να κατηγορεί την επόμενη Κυβέρνηση» δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.
Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, υπογράμμισε: «Πρέπει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους πολίτες. Η πρώτη αξιολόγηση, που άργησε να κλείσει 14 μήνες, μας άφησε 9 δις ευρώ φόρους, ένα αιώνιο Υπερταμείο και τον “κόφτη”. Όταν καθυστερεί η αξιολόγηση, το μάρμαρο το πληρώνουν τελικά οι πολίτες».
«Τα τελευταία δύο χρόνια» είπε ο κ. Λαζαρίδης, οι Έλληνες έχουν υποστεί «μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις εργαζομένων και κλείσιμο επιχειρήσεων».
«Με αυτήν την Κυβέρνηση η οικονομία δεν μπορεί να ανακάμψει. Κανείς δεν θα έρθει να επενδύσει», σχολίασε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Να σας περιγράψω τι έρχεται το 2017. Ένας εργαζόμενος θα ξυπνήσει το πρωί να πάει στη δουλειά του. Θα πάει να αγοράσει καφέ και δεν θα μπορεί γιατί ο φόρος θα έχει αυξηθεί κατά 50%. Θα πάει να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του και ο φόρος θα έχει ανέβει από 4% έως και 24%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!