Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Κολομβία: Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή – «Βοήθεια» ούρλιαζε ο πιλότος στον ασύρματο
[Ζούγκλα]: Κολομβία: Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή – «Βοήθεια» ούρλιαζε ο πιλότος στον ασύρματο

[Ζούγκλα]: Κολομβία: Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή – «Βοήθεια» ούρλιαζε ο πιλότος στον ασύρματο

Οι τελευταίοι δραματικοί διάλογοι μεταξύ του κυβερνήτη του τραγικού αεροσκάφους της Lamia που συνετρίβη στην Κολομβία και μετέφερε 81 ανθρώπους, και του πύργου ελέγχου, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της μαρτυρίας πιλότου άλλου αεροσκάφους. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο τραγικός κυβερνήτης ούρλιαζε με αγωνία τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντιβή «βοήθεια, βοήθεια» και φώναζε ότι του τελειώνουν τα καύσιμα.
Ειδικότερα, ο πιλότος αεροσκάφους της εταιρείας Avianca που πετούσε κάτω από το μοιραίο αεροπλάνο ανέφερε ότι άκουγε στον ασύρματο τον τελευταίο διάλογο που είχε ο πιλότος της Lamia με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Χοσέ Μαρία Κόρντοβα, κοντά στο Μεντεγίν, όπου επρόκειτο να προγειωθεί.
Σύμφωνα με το elespectador.com, ο κυβερνήτης της Avianca είπε ότι το πλήρωμα της πτήσης της Lamia ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να της δοθεί κατά προτεραιότητα άδεια προσγείωσης, αναφέροντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα καύσιμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν πρόκειται για επείγουσα ανάγκη.
«Κατεβαίνουμε, κατεβαίνουμε, έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα» ακούστηκε να αναφέρει ο πιλότος της μοιραίας πτήσης καθώς πραγματοποιούσε ταχεία κάθοδο.
Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας από το αεροδρόμιο Χοσέ Μαρία Κόρντοβα άλλαξε την πορεία του αεροσκάφους της Avianca.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!