Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Κληρονόμησε 16 υπέροχα αυτοκίνητα και δεν ξέρει τι να τα κάνει!
[Ζούγκλα]: Κληρονόμησε 16 υπέροχα αυτοκίνητα και δεν ξέρει τι να τα κάνει!

[Ζούγκλα]: Κληρονόμησε 16 υπέροχα αυτοκίνητα και δεν ξέρει τι να τα κάνει!

Άναυδος έμεινε ένας άντρας στις ΗΠΑ όταν το κάλεσε ο συμβολαιογράφος και του ανακοίνωσε ο θείος του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, του άφησε κληρονομιά όλα τα οχήματά του.

Ο θείος ήταν ένας μοναχικός τύπος, ο οποίος είχε λατρεία με τα αυτοκίνητα. Όλα τα χρήματα που απέκτησε στη ζωή του τα διέθεσε για την αγορά οχημάτων. Λίγο πριν πεθάνει έκανε τη διαθήκη του, αφήνοντας στον αγαπημένο του ανιψιό την εκπληκτική συλλογή του.

Ο νεαρός ωστόσο, είναι έντονα προβληματισμένος καθώς δεν έχει την οικονομική άνεση να συντηρήσει όλα αυτά τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, τα 14 από τα 16 συνολικά, φυλάσσονται σε κλειστό χώρο, ειδικά κατασκευασμένο ώστε να μην σκονίζονται και να μην διαβρώνονται από την υγρασία.

Πρόκειται για πολύ μεγάλης αξίας αυτοκίνητα, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των συλλεκτικών και σπάνιων. Επιπλέον, τα περισσότερα είναι σε άριστη κατάσταση και μπορούν να κινηθούν στον δρόμο.

Ο κληρονόμος δεν ξέρει τι να κάνει και ζήτησε τη συμβουλή ειδικού, ώστε να αποφασίσει ποια πρέπει να πουλήσει και σε τι τιμή.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!