Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Κυβερνητικές οδηγίες για την κάλυψη «ευαίσθητων» γεγονότων στη Γερμανία
[Ζούγκλα]: Κυβερνητικές οδηγίες για την κάλυψη «ευαίσθητων» γεγονότων στη Γερμανία

[Ζούγκλα]: Κυβερνητικές οδηγίες για την κάλυψη «ευαίσθητων» γεγονότων στη Γερμανία

Για όσους αποκαλούν την ΕΡΤ-1 συριζο-κάναλο, έρχεται η απάντηση: Συμβαίνουν τα ίδια και στο Βερολίνο, με τα κρατικά κανάλια.
Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο ο κρατικός έλεγχος στα δημόσια Μέσα.
Η δημοσιογράφος Claudia Zimmermann, ελεύθερη συνεργάτης του δημόσιου καναλιού WDR, (παραρτήματος του επαρχιακού ARD group), υπέστη απηνή διωγμό επειδή αποκάλυψε την αντίθεσή της στην κυβερνητική «γραμμή» για τον χειρισμό της προσφυγικής κρίσης. Ιδιαίτερα επειδή αποκάλεσε την πολιτική «ανοικτών συνόρων» της καγκελαρίου Μέρκελ, πολιτική «κλειστών συνόρων» που είναι και η πραγματικότητα.
Ξεσπάθωσε στην RT Deutsch, η Zimmermann και αποκάλυψε πως σταμάτησε η συνεργασία της με την περιφερειακή ραδιοτηλεόραση, όταν αποκάλυψε τις πιέσεις που δέχτηκε από την εργοδοσία να αποφεύγει την κριτική εναντίον της κυβερνητικής μεταναστευτικής πολιτικής.
Την αποκάλυψη για τις πιέσεις που δέχεται είχε κάνει αρχικά στο ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό «L1 Limburg», τον Ιανουάριο του 2016, λέγοντας πως την είχαν προειδοποιήσει να καλύπτει την μεταναστευτική πολιτική της Μέρκελ «με περισσότερο θετικό τρόπο».
Και όπως υποστηρίζει στη συνέντευξή της στο RT, «σε όλα τα γερμανικά Μέσα η πολιτική Μέρκελ στο μεταναστευτικό υποστηρίχθηκε θερμά από τους δημοσιογράφους».
Είναι γνωστό πλέον τοις πάσι ότι τα Μέσα διαμορφώνουν την κοινή γνώμη άρα και τους ψηφοφόρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!