Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Ο κύριος Keke Rosberg
[Ζούγκλα]: Ο κύριος Keke Rosberg

[Ζούγκλα]: Ο κύριος Keke Rosberg

Παρότι είναι παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 και τυγχάνει του σεβασμού όλων στα paddock ανεξαρτήτως ομάδας, ο πατέρας του Nico Rosberg έχει επιλέξει να μένει στη σκιά του γιου του και να μην παρεμβαίνει σε οτιδήποτε, αντίθετα με άλλους γονείς (βλέπε Verstappen).

Στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου κρίνονταν όλα μεταξύ του γιου του και του Lewis Hamilton, ο Keke Rosberg δεν ήταν καν στην πίστα. Είδε όλο τον αγώνα από την τηλεόραση στο σπίτι ενός φίλου και εμφανίστηκε στο circuit αρκετή ώρα αργότερα μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

Όπως ανέφερε ο πρωταθλητής του 1982, κρατά συνειδητά χαμηλό προφίλ και σπάνια εμφανίζεται στα GP. Η θέση του είναι να στηρίζει τον Nico μόνο όταν βρίσκεται σπίτι και να μην παρεμβαίνει σε οτιδήποτε αφορά στα αγωνιστικά. Μάλιστα, στο Άμπου Ντάμπι ήταν η πρώτη φορά που μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Όταν ο Nico καθιερώθηκε στη F1, κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να κάνω πίσω. Δεν ήθελα να βρίσκομαι στην πίστα και γι’ αυτό επέλεξα να δω τον αγώνα στο σπίτι ενός φίλου. Αν ήμουν στα paddock, δεν θα υπήρχε ούτε λεπτό ηρεμίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!