Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας έφερε πίσω το μαύρο σύννεφο της δραχμής»
[Ζούγκλα]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας έφερε πίσω το μαύρο σύννεφο της δραχμής»

[Ζούγκλα]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας έφερε πίσω το μαύρο σύννεφο της δραχμής»

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
«Με εγκαλέσατε, κ. Τσίπρα, γιατί κατέθεσα μια επίκαιρη ερώτηση, την οποία δεν θεωρήσατε και τόσο “επίκαιρη”. Όμως ο πρώτος που θα έπρεπε να ασχολείται με την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι ο Υπουργός σας, ο οποίος, βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαίρου», παρατήρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας τη δευτερολογία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή για ζητήματα εγκληματικότητας και προστασίας του πολίτη, κατά τη διάρκεια της «Ώρας του Πρωθυπουργού». Υπογραμμίζοντας σχετικά: «Να είστε πιο προσεκτικός, κ. Τσίπρα, όταν κατηγορείτε κάποιους για εκλεκτικές συγγένειες με παράγοντες του ποδοσφαίρου».
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στην πρωτολογία του Πρωθυπουργού και σχολιάζοντάς την επικριτικά, επεσήμανε: «Όταν υπολείπεστε 15 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, πρέπει να είστε πιο προσεκτικός, την ώρα που κάνετε υποδείξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση. Η ειρωνεία σας δεν θα σας βγάλει από το αδιέξοδο».
Παράλληλα, ανέφερε: «Σε 45 μέρες σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαμε εκροή καταθέσεων 2,5 δις ευρώ παρά τα capital controls. Δε σας εμπιστεύεται κανείς κ. Τσίπρα».
Ο κ. Μητσοτάκης, ξεκαθάρισε: «Αυτό που λέω παντού είναι ό,τι η Ελλάδα χρειάζεται δημοσιονομικό αέρα. Και πως θα χρειαστούμε μία νέα συμφωνία με πλεόνασμα 2%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!