Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Κίνημα Αλλαγής: Στον δρόμο για το συνέδριο
[Ζούγκλα]: Κίνημα Αλλαγής: Στον δρόμο για το συνέδριο

[Ζούγκλα]: Κίνημα Αλλαγής: Στον δρόμο για το συνέδριο

Βρέθηκε η κοινή συνισταμένη στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής για τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής μετά το συνέδριο, ζήτημα για το οποίο εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις τις τελευταίες ημέρες.
Στην τρίωρη συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη, αποφασίστηκε «στα όργανα του Κινήματος να υπάρχει συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων χωρίς αποκλεισμούς», όπως αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης.
«Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις όλων των μελών του, αποτέλεσε η ανάγκη για μια διαδικασία που θα έχει ως προτεραιότητα τις απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση. Επισημαίνεται ότι «για την τελική σύνθεση των οργάνων, λαμβάνονται υπόψιν τα κόμματα και οι κινήσεις που είχαν την αρχική πρωτοβουλία, καθώς και τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της 12ης Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 212.000 πολιτών».
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι «με την απόφασή μας, στέλνουμε ένα μήνυμα πίστης στην αναγκαιότητα του εγχειρήματος. Πάνω απ’ όλα, είναι η κοινή προσπάθεια και η σύνθεση απόψεων για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας».
Η συμφωνία πρόκειται να ενσωματωθεί στην απόφαση του συνεδρίου που θα τεθεί προς έγκριση από τους συνέδρους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλες οι πλευρές διατήρησαν τις απόψεις τους, με τη Φώφη Γεννηματά να εισηγείται εκλογή, ωστόσο επετεύχθη συμβιβαστική λύση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!