Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
32 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια
[Ζούγκλα]: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια

[Ζούγκλα]: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων».
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος του νομοσχεδίου είναι ο εξορθολογισμός της αγοράς των παιγνιομηχανημάτων τύπου VLT. Όπως αναφέρει το ΥΠΟΙΚ, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι τομείς της αγοράς παιγνίων.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους:
Α. Με τις διατάξεις του υπό ψήφιση νόμου, τροποποιούνται – συμπληρώνονται διατάξεις του ν.4002/2011 αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας της αγοράς παιγνίων. Ειδικότερα:
1. α. Μειώνεται σε 25.000 από 35.000 που ισχύει σήμερα ο αριθμός των παιγνιομηχανημάτων, που δύνανται να λειτουργούν στην Ελληνική Επικράτεια.
β. Καταργείται η δυνατότητα παραχώρησης, από την ΟΠΑΠ Α.Ε., του δικαιώματος εγκατάστασης και εκμετάλλευσης παιγνιομηχανημάτων σε παραχωρησιούχους
γ. Ορίζεται σε δεκαοκτώ (18) έτη από δέκα (10) που ισχύει σήμερα, ο χρόνος ισχύος της αδείας εκμετάλλευσης παιγνιομηχανημάτων από την ΟΠΑΠ Α.Ε. και εισάγεται ρητή νομοθετική εξουσιοδότηση για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΟΠΑΠ Α.Ε. για την εξειδίκευση των όρων και προϋποθέσεων άσκησης του δικαιώματος της ΟΠΑΠ Α.Ε. στην εγκατάσταση και εκμετάλλευση των παιγνιομηχανημάτων
(άρθρο 1)
2.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!