Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Το καλύτερο Honda CR-V της ιστορίας
[Ζούγκλα]: Το καλύτερο Honda CR-V της ιστορίας

[Ζούγκλα]: Το καλύτερο Honda CR-V της ιστορίας

Χαρακτηρίζεται από την ιαπωνική εταιρεία ως το κορυφαίο SUV που έχει βγει από το εργοστάσιο της. Ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, που έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί ώστε να εντυπωσιάσει τους οδηγούς.

Πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτει το ισχυρότερο και πιο προηγμένο πλαίσιο στην ιστορία του μοντέλου. Το νέο CR-V μετρά αντίστροφα τον χρόνο για το λανσάρισμα στην αγορά και η Honda δίνει στη δημοσιότητα ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του

Κατασκευασμένο από τα πιο προηγμένα υλικά

Ατσάλι υπερυψηλής αντοχής νέας γενιάς, πρεσαριστό εν θερμώ, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στο νέο CR-V, αποτελώντας το 9% του πλαισίου του νέου μοντέλου, αυξάνοντας την αντοχή σε περιοχές που καταπονούνται περισσότερο σε μία σύγκρουση, και παράλληλα μειώνοντας το συνολικό βάρος του αισίου.
Η συνδυασμένη χρήση ατσαλιού υψηλής αντοχής 780 MPa, 980 MPa και 1500 MPa αποτελεί το 36% στο νέο CR-V, συγκριτικά με το 10% του προηγούμενου αυτοκινήτου. Αυτός ο συνδυασμός ανώτερων υλικών με προηγμένες μηχανολογικές διαδικασίες έχει σαν αποτέλεσμα μία αύξηση 35% στην αντοχή στην κάμψη και 25% στη στρεπτική ακαμψία.

Εξαιρετικά άνετο και με άψογη συμπεριφορά στον δρόμο

Η νέα ανάρτηση συμπληρώνει την αυξημένη ακαμψία του αμαξώματος, συμβάλλοντας στην πιο οδηγοκεντρική δυναμική συμπεριφορά στην ιστορία του CR-V. Η οδηγική άνεση βελτιώνεται συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου, με νέο μηχανικό σετάρισμα, συμβατό με όλες τις εδαφικές συνθήκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!