Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: H iStorm επεκτείνεται στην Κύπρο
[Ζούγκλα]: H iStorm επεκτείνεται στην Κύπρο

[Ζούγκλα]: H iStorm επεκτείνεται στην Κύπρο

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη προσέλευση κόσμου εγκαινίασε η iStorm το πρώτο εκτός των ελληνικών συνόρων και έβδομο συνολικά κατάστημα Apple Premium Reseller. Οι φίλοι των προϊόντων Apple στην Κύπρο, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το νέο κατάστημα, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 14 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 4 και Ευαγόρου.
Το νέο Apple Premium Reseller Store, τηρώντας τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, φέρνει στην κυπριακή αγορά την πλήρη σειρά προϊόντων Apple σε συνδυασμό με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες.
Ο Retail Manager της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η iStorm επεκτείνεται στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να φέρουμε και τους Κύπριους καταναλωτές σε επαφή με το αυθεντικό οικοσύστημα της Apple, σε συνδυασμό πάντα με την κορυφαία αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm ξέρει να προσφέρει.»
Το έβδομο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά, κρατώντας ψηλά τον πήχη στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης σε θέματα τεχνολογίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!