Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Ισχυροί οι δεσμοί της νεολαίας με την Εκκλησία της Ελλάδας
[Ζούγκλα]: Ισχυροί οι δεσμοί της νεολαίας με την Εκκλησία της Ελλάδας

[Ζούγκλα]: Ισχυροί οι δεσμοί της νεολαίας με την Εκκλησία της Ελλάδας

Αντιπροσωπία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν, κ. Δρίκο Αρμόδιο, τον Αντιπρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Δελακουρίδη Ιωάννη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Μαριδάκη Στέλιο, κ. Σιμούλη Πάυλο – Πέτρο, κ. Θεοχαρίδη Σπύρο, κ. Φουσκαρίνη Κώστα και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΕΣΥΝ. κ. Παραβατό Νίκο, επισκέφθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2016 την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την καθιερωμένη ενημέρωση των πεπραγμένων και των δράσεων του προς τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.
Ειδικότερα κατά τη συνάντηση, o πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Δρίκος Αρμόδιος αφού ανέλυσε τα πεπραγμένα της θητείας, τόνισε επίσης ότι το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας συντάσσεται με την θέση της Εκκλησίας στο θέμα της Παιδείας και στηρίζει την Ορθοδοξία, καθώς «η Ορθοδοξία κράτησε το Έθνος όρθιο τις δύσκολες στιγμές», ενώ επεσήμανε, ότι στηρίζει τις αποφάσεις του Αρχιεπισκόπου.
Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. κ. Ιερώνυμος κατά την συνάντηση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Εκκλησία χαίρεται να έχει νέους από όλους τους χώρους που εμπνέονται από την Αλήθεια του Χριστού και κάνουν έργο. Σήμερα, στην εποχή μας αυτό είναι πολύ χρήσιμο» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος και τους κάλεσε να υπάρχει μία καλή συνεργασία για το κοινό καλό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!