Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: ΗΠΑ: Παραποίηση στοιχείων από τον δικηγόρο της Στόρμι Ντάνιελς για τα κέρδη της προηγούμενης εταιρίας του
[Ζούγκλα]: ΗΠΑ: Παραποίηση στοιχείων από τον δικηγόρο της Στόρμι Ντάνιελς  για τα κέρδη της προηγούμενης εταιρίας του

[Ζούγκλα]: ΗΠΑ: Παραποίηση στοιχείων από τον δικηγόρο της Στόρμι Ντάνιελς για τα κέρδη της προηγούμενης εταιρίας του

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δήλωσε ότι ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι διέπραξε “παραποίηση” στοιχείων σε υπόθεση χρεοκοπίας για την προηγούμενη νομική εταιρία του, η οποία κι έχει χρέος μεγαλύτερο των 440.000 δολαρίων, από απλήρωτους ομοσπονδιακούς φόρους, σύμφωνα με το ABC News.
Η προηγούμενη νομική εταιρία του Αβενάτι (Eagan Avenatti LLP) συμφώνησε τον Ιανουάριο να πληρώσει περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια από καθυστερημένη καταβολή φόρων και πρόστιμα, στο πλαίσιο υλοποίησης απόφασης χρεοκοπίας, με την εμπλοκή της εταιρίας.
Δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι μέρος των χρημάτων αυτών έχει καταβληθεί, ενώ οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την αμερικανική κυβέρνηση δήλωσαν τον Μάιο, ότι η αναφερόμενη εταιρία είχε ακόμη στην κατοχή της μέρος των χρημάτων από φόρους που δεν είχαν καταβληθεί.
Την Τετάρτη, το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στο Λος Άντζελες κατέθεσε αίτηση, ζητώντας από ομοσπονδιακό δικαστή την αναγκαστική είσπραξη ποσού 440.291 δολαρίων από μη καταβαλλόμενους φόρους, αλλά και ποσού μεγαλύτερου των 11.700 δολαρίων για τόκους. Το γραφείο του εισαγγελέα εκπροσωπεί την κυβέρνηση σε αρμόδιο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση χρεοκοπίας. Το μη καταβληθέν χρέος προς ομοσπονδιακή υπηρεσία, προέρχεται από καθυστερημένη καταβολή φόρων ή μη αποπληρωμένα σπουδαστικά δάνεια.

Ο Αβενάτι, έγινε γνωστός σε παναμερικανικό επίπεδο καθώς είναι ο δικηγόρος της πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για την υπόθεση της σεξουαλικής σχέσης που ίδια ισχυρίζεται ότι είχε με τον Τραμπ το 2006.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!