Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: ΗΠΑ: Η αναδιοργάνωση των παροχών υγείας από τους Ρεπουμπλικάνους προκαλεί αντιδράσεις
[Ζούγκλα]: ΗΠΑ: Η αναδιοργάνωση των παροχών υγείας από τους Ρεπουμπλικάνους προκαλεί αντιδράσεις

[Ζούγκλα]: ΗΠΑ: Η αναδιοργάνωση των παροχών υγείας από τους Ρεπουμπλικάνους προκαλεί αντιδράσεις

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν αναφέρθηκε στο νομοθετικό έργο που θέλουν να προωθήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι το 2018, με στόχο “την διαχείριση του χρέους και την μείωση” του αμερικανικού ελλείμματος, σχολιάζει το CNN.
Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ρος Καμίνσκι ο Ράιν που εκλέγεται με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στο Ουισκόνσιν δήλωσε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων θα πρέπει να εργαστεί για την μεταρρύθμιση των δικαιωμάτων στον τομέα των παροχών υγείας το 2018. Ο ίδιος χαρακτήρισε τις παροχές υγείας “ουσιαστικούς συντελεστές αύξησης του χρέους,” στην διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου που οδεύει προς το στάδιο της νομοθετικής επεξεργασίας, μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.
“Η φορολογική μεταρρύθμιση οδηγεί στην ανάπτυξη της οικονομίας, έτσι προγραμματίζουμε στην διάρκεια της παρούσας κοινοβουλευτικής συνόδου τρία μεγάλα νομοσχέδια για τον προϋπολογισμό. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο σχετικά με τις παροχές υγείας και δύο για την φορολογική μεταρρύθμιση. Το πρώτο νομοσχέδιο για την υγεία ψηφίστηκε στην Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ κατέπεσε στην Γερουσία, ενώ τα δύο φορολογικά νομοσχέδια ψηφίστηκαν αντίστοιχα από τα δύο νομοθετικά σώματα του Κογκρέσου. Τώρα εργαζόμαστε για το τελικό φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να επιστρέψουμε στην μεταρρύθμιση των παροχών υγείας,” τόνισε ο Ράιαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!