Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: «Είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού», λένε οι κάτοικοι της Μάνδρας
[Ζούγκλα]: «Είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού», λένε οι κάτοικοι της Μάνδρας

[Ζούγκλα]: «Είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού», λένε οι κάτοικοι της Μάνδρας

Η Αττική Οδός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό έχει αποκατασταθεί. Όλα δείχνουν ότι έχει ξημερώσει μια «κανονική» μέρα και τίποτα δεν προδιαθέτει τον ταξιδιώτη για όσα θα αντικρίσει παίρνοντας τον δρόμο για τη Μάνδρα Αττικής…
Τόνοι από μπάζα, σκουπίδια, κορμούς δέντρων αποτελούν το κυρίαρχο τοπίο στην πόλη, που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 40 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. Ερείπια, χαντάκια, κόσμος να αντλεί νερά από σπίτια και καταστήματα, λάσπη παντού.
Συνεργεία και οχήματα του Δήμου και της Περιφέρειας έχουν κινητοποιηθεί άμεσα, όπως και οι αρμόδιες υπηρεσίες που καταγράφουν ζημιές σε κεντρικούς δρόμους που καταστράφηκαν για ακόμα μία φορά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα: Κοροπούλη, Στρατηγού Ν. Ρόκα, Αγίας Αικατερίνης. Δρόμοι που έσφυζαν από ζωή, με μαγαζιά, καφετέριες, σπίτια τώρα γέμισαν (ξανά) λάσπη και χαλίκια.
«Τα παιδιά όλης της Μάνδρας είναι ενός κατώτερου Θεού»
Ο Μιχάλης Μαρούγκας κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του τον Νοέμβριο όταν εγκλωβίστηκε στο κατάστημά του και ένα αμάξι, παρασυρμένο από τον χείμαρρο, διέλυσε τη τζαμαρία. Επτά μήνες μετά, έζησε ξανά τον εφιάλτη. Η ζωή του δεν κινδύνευσε, κυρίως γιατί ο ίδιος (όπως και χιλιάδες άλλοι κάτοικοι της Μάνδρας) φρόντισε να «οχυρώσει» την επιχείρησή του, αντικαθιστώντας τη τζαμαρία με τοίχο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!