Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Γ. Ηλιόπουλος: «Όλοι μας πρέπει να μαθαίνουμε από τις αποτυχίες μας»
[Ζούγκλα]: Γ. Ηλιόπουλος: «Όλοι μας πρέπει να μαθαίνουμε από τις αποτυχίες μας»

[Ζούγκλα]: Γ. Ηλιόπουλος: «Όλοι μας πρέπει να μαθαίνουμε από τις αποτυχίες μας»

Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη
«Θα ήθελα να συνεχίσω να μαθαίνω. Να μη χάσω την όποια αθωότητα και τόλμη μου έχει απομείνει μεγαλώνοντας. Έχω πολλά όνειρα εγώ είμαι από εκείνους τους ηθοποιούς που ονειρεύονται ρόλους. Εγώ ονειρεύομαι πολλούς. Ονειρεύομαι να συνεργαστώ με καλλιτέχνες που εκτιμώ – πολλά πάρα πολλά όνειρα…» αναφέρει μεταξύ άλλων στο zougla.gr o Γιώργος Ηλιόπουλος ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης: ηθοποιός και συγγραφέας, ο οποίος πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά με επιτυχία στην κωμωδία «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου στη θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξήγησε τους λόγους επιτυχίας της παράστασης και αποκάλυψε τι σκέφτονται οι άντρες και γιατί είναι τόσο δύσκολες οι σχέσεις σήμερα!

Πού οφείλεται η επιτυχία της παράστασης; Ποια είναι τα στοιχεία του έργου που έγιναν αιτία να ακολουθήσει ο κόσμος και να αγαπήσει το «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας»;
Ειλικρινά μακάρι να ήξερα! Δεν ξέρω αν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία – αν την ξέραμε όλοι επιτυχίες θα κάναμε! Υπάρχει σίγουρα μια φόρμουλα που λέει: 5 αποτυχίες 1 επιτυχία!
Το βέβαιο είναι πως πιο πολλά μαθαίνεις από τις αποτυχίες – και αν δεν παίρνεις το μήνυμα, έρχονται και ξαναέρχονται μέχρι να ανοίξεις επιτέλους τα μάτια σου.
Αν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που έκανε τον κόσμο να αγαπήσει τόσο πολύ αυτήν την παράσταση (υπάρχουν θεατές που την έχουν δει 8 φόρες στα 2 χρόνια που παίζεται και δεν είναι συγγενείς μου) αυτό θα ήταν η απλότητα της κατασκευής του και η κοινοτoπία του ήρωα. Όλοι έχουμε λίγο ή πολύ Γιώργο μέσα μας, ξέρουμε κάποιον σαν τον Γιώργο σίγουρα, έχουμε κάποιον τέτοιο στην παρέα, στη δουλειά – στον κύκλο μας γενικότερα. Αυτή η οικειότητα που γεννά μας κάνει με κάποιο τρόπο να ρίχνουμε τις άμυνες μας και να τον αφήνουμε να ενεργοποιήσει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!